Ontdek het geheim van bewust ademhalen – super simpel

Impressiefoto Ademhalen2Het leven is hectisch: social media bijhouden, succes najagen, druk, druk druk. Dus zoeken we balans: in mindfulness, in leven in het nu. Dat is nog niet zo makkelijk. Gelukkig is er nu een super simpel, praktisch en grappig boek vol oefeningen, die je helpen met waar het om draait in het leven.

In ‘Ontdek het geheim van bewust ademhalen’ van Brian Kersbergen leer je stap voor stap bewust adem te halen. Dat klinkt ingewikkelder dan het is, want de auteur heeft een serie eenvoudige en superpraktische oefeningen samengesteld die je overal kunt doen. Zijn methode is gebaseerd op eeuwenoude kennis, die in een origineel en grappig boekje goed tot zijn recht komt. Het boek ademt als het ware de overtuiging dat alles neerkomt op (letterlijk) een paar basisvaardigheden.

Het ideale boek voor iedereen die geen dikke pillen wil lezen (dit compacte en zeer goed leesbare boekje telt maar 135 bladzijden en heb je zo uit), makkelijk te onthouden oefeningen wil, èn, heel belangrijk, gevoel voor humor heeft.

Je kunt dit boek bestellen voor €14,99 bij Managementboek.nl en Bol.com.

Elly Stroo Cloeck is projectmanager en auteur bij ESCIA. Ze schrijft recensies (en impressies, mini-recensies dus) en samenvattingen van managementboeken, verzorgt managementboek-gebaseerde permanente educatie èn is jurylid voor ‘Managementboek van het jaar 2020’.

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijke effectiviteit en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s