Nieuwe website!

Vanaf januari 2020 heb ik een nieuwe website, helemaal gewijd aan Managementboeken!

Met een makkelijke url: www.1001managementboeken.nl

Hier vind je mijn blog, samenvattingen en recensies. Maar ook een nieuwe rubriek: Must reads! En niet te vergeten: mijn eigen winkel. Hierin koop je dezelfde Samenvattingen als bij Bol.com of Kobo of Apple Books, maar iets goedkoper, en met volume korting.

In mijn winkel kan ik ook aanbiedingen doen, en verkoop ik andere producten, zoals luisterboeken en PE-leestoetsen.

Zie ik je daar?

Dit bericht werd geplaatst in Boekbespreking, Gedrag, Innovatie, IT, Leiderschap, Maatschappij, psychologie, Risk management, Sustainability, Teamwork, verandermanagement en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s