Over ESCIA

Managementboeken lezen, beoordelen, samenvatten èn ervan leren! Maar ook adviseren, pre-reading en proofreading!

Recensies

Ik schrijf elke week een recensie van een nieuw managementboek, en soms van een klassieker! Deze recensies vind je in mijn blog!

Vanaf 2017 schrijf ik ook recensies voor Managementboek.nl. Ben je uitgever of schrijver? Stuur me gerust een boek toe, ik lees en recenseer het graag, kosteloos maar ook onafhankelijk. Ik ben kritisch en dat zie je terug in mijn recensies.

Sinds juni 2019 zit ik in de Jury voor Managementboek van het Jaar 2020!

Samenvattingen

Sinds 2016 schrijf ik ook samenvattingen van management- en studieboeken. Primair van de boeken die ik zèlf goed vind, maar ook “on-demand”. Je naam staat dan in het voorwoord van de gepubliceerde versie. Voor een kostenopgave kun je met mij contact opnemen via info@escia.nl. Ook leuk als verjaardagscadeau of relatiegeschenk!

Ik verkoop mijn samenvattingen via de meeste boekensites (waaronder Bol.com en Kobo) maar je kunt ze ook via deze site bestellen.

Educatie

Heb je voor je beroep of bedrijf een Permanente Educatie-verplichting? Haal dan gestructureerde PE-punten via ESCIA. Lees een managementboek (of samenvatting), beantwoord een serie vragen goed en je certificaat voor 1 PE punt komt naar je toe.

Advies

Ben je op zoek naar een goed boek over een specifiek onderwerp? Om zelf te lezen òf als relatiegeschenk? Ik adviseer je graag!

Proof-reading

Heb je een manuscript (bijna) klaar en wil je feedback hierover van een representant van je doelgroep? Ik lees het graag en geef je uitgebreid commentaar dat veel verder gaat dan typo’s en structuur. Neem contact met me op via info@escia.nl voor een prijsopgave.

Pre-read of pre-recensie

Wil je graag een korte recensie van mij nog vóór het boek uitkomt? Voor op de kaft, in het persbericht of op de bekende boekensites? Dat doe ik graag!

En dan ook nog dit….

Ik gebruik graag mijn (40-jarige) expertise op GRC, financiëel en projectmanagement-gebied voor korte, boekgerelateerde opdrachten. Bibliotheken, uitgevers, boekwinkels, ik help jullie graag! Ik ben RE, RA en CIA, heb veel internationaal gewerkt onder andere als CAE (Chief Audit Executive) en als programma- en projectmanager op accountancy-gerelateerde opdrachten. Mijn profiel op LinkedIn geeft alle details van mijn kennis en ervaring.

Middels www.BookCrossing.com geef ik mijn (fictie en non-fictie) boeken weg, dat is delen en toch een beetje vasthouden!
Read and Release at BookCrossing.com...

 

 

Contactgegevens: 

e: elly@escia.nl

t: 06 209 10002

2 reacties op Over ESCIA

  1. Michael zegt:

    Elly, leuke website heb je !

  2. Goeie dag !
    Da’s nog eens een update………………
    Groet, Sjaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s