Over ESCIA

Voor boeken en projectondersteuning op het gebied van Governance, Risk en Audit kunt u terecht bij ESCIA . Neem contact op via info@escia.nl

Boeken

Recensies van (management) boeken vindt u in mijn blog-archief. Ik schrijf ook samenvattingen van management- en studieboeken. Van de boeken die ikzelf goed vind, maar ook “on-demand”. Uw naam staat dan ook in het voorwoord van de gepubliceerde versie. Voor een kostenopgave neemt u met mij contact op via info@escia.nl. Ook leuk als verjaardagscadeau of relatiegeschenk!

Projecten

Ik lever graag support bij projecten op het gebied van Risk en Internal Audit. Heeft u tijdelijk behoefte aan uitbreiding van uw team of wilt u starten met een afdeling, dan maak ik graag een afspraak met u om over de mogelijkheden te spreken!

Meer over ESCIA en Elly Stroo Cloeck

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig professional.

Ik bouw graag op, werk het liefst samen met anderen, en houd van een uitdaging. Mensgericht, creatief, innovatief, oplossingsgericht, vasthoudend, betrokken. Dat is wat mijn klanten en (ex-)collegae over mij zeggen.

Reizen is iets wat ik erg graag doe, zowel zakelijk als prive. Ik ben vooral dol op Azie, maar heb de afgelopen 35 jaar zakelijk alle continenten bezocht. Ik houd van andere culturen.

Ik lees veel, fictie en zakelijke boeken, en deel graag mijn inzichten en enthousiasme over boeken via mijn boekblogs, ook te vinden onder de tab boekbespreking, en via reviews op bol.com en ik maak samenvattingen van management- en audit-boeken. Middels www.BookCrossing.com geef ik mijn boeken weg, delen en toch een beetje vasthouden!
Read and Release at BookCrossing.com...

Mijn specialisatie is project- en verandermanagement op het snijvlak IT en Accountancy / Audit.

Ik werk graag op het gebied van Internal Audit, met name voor kleine afdelingen (Small Audit Shops). Ik werk al vanaf 2001 als internal auditor of CAE (Hoofd Internal Audit), zowel in dienstverband als freelance. Tot medio 2014 was ik bovendien docent voor Small Audit Shops bij het IIA (www.iia.nl) en deed kwaliteitstoetsingen voor het IIA.

Daarnaast doe ik graag opdrachten op het gebied van risico management (ERM en ORM).

Mijn profiel op LinkedIn geeft alle details van mijn kennis en ervaring.  http://www.linkedin.com/in/ellystroocloeck

Contactgegevens: 

e: elly@escia.nl

t: 06 209 10002

2 reacties op Over ESCIA

  1. Michael zegt:

    Elly, leuke website heb je !

  2. Goeie dag !
    Da’s nog eens een update………………
    Groet, Sjaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s