Permanente Educatie

Certificaat templateNatuurlijk leer je heel veel van het lezen van managementboeken. Zou het niet fantastisch zijn als je voor dit lezen óók nog eens gestructureerde Permanente Educatiepunten zou kunnen halen?

Nou, dat kan!

Voor een aantal managementboeken kun je bij ESCIA een leestoets doen. Als je voor deze toets slaagt, krijg je een certificaat. Hiermee kun je bij derden makkelijk je kennis en begrip van het boek bewijzen! Deze toets voldoet bijvoorbeeld aan de eisen van de NBA voor gestructureerde on-line opleidingen.

Hoe werkt het?

  1. Kies een managementboek dat je graag wilt lezen.

Of misschien heb je net een managementboek gelezen? Kijk hier voor welke managementboeken een leestoets beschikbaar is. Sommige leestoetsen zijn direct beschikbaar, sommige maak ik op aanvraag. Dat maakt voor de prijs niets uit, het duurt alleen iets langer voor je de leestoets binnen hebt. Hoe lang dat precies is laat ik je direct weten!

Staat jouw boek er niet bij? Stuur me een mailtje via elly@escia.nl en ik laat je weten of een leestoets op de planning staat!

  1. Lees een managementboek

Je leest het boek, of een samenvatting daarvan. Van vrijwel alle Amerikaanse managementboeken zijn Engelstalige samenvattingen te koop, en van een aantal ook Nederlandstalige samenvattingen. Ook van sommige Nederlandse managementboeken zijn samenvattingen te koop. Samenvattingen kun je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com en ook bij ESCIA zijn er al meer dan 25 te koop. Natuurlijk leer je het meest als je het oorspronkelijke boek leest!

En, heb je iets nieuws geleerd?

  1. Bestel de leestoets bij ESCIA

De leestoetsen kosten EUR 25 per stuk ex BTW, voor 1 PE. Koop je meerdere leestoetsen tegelijk, dan krijg je korting. Vul het Bestelformulier in, maak de totale kosten aan ESCIA over en stuur het formulier op naar elly@escia.nl.

De leestoets krijg je via de mail toegestuurd via een link naar een Google Form. Bij een direct beschikbare toets is dat binnen 1 week, bij een toets op aanvraag duurt het iets langer. De toets heeft 10 meerkeuzevragen gericht op kennis, en 1 afrondende open vraag om begrip en toepassing te toetsen.

4. Ontvang de factuur

Tegelijk met de toets ontvang je de factuur.

5. Doe de toets.

Je kunt de toets in een half uur doen. Bij 70% goed beantwoordde meerkeuzevragen èn een inhoudelijk juist antwoord op de open vraag, ben je geslaagd. Je krijgt een mail met de score en daarna òf het certificaat, òf een nieuwe toets voor je herkansing. Haal je ook die nieuwe toets niet? Dan is het misschien verstandig het boek nogmaals te lezen…..

  1. Evaluatie

Een paar weken na de toets ontvang je van mij ook een evaluatieformulier. Daarbij vraag ik je om een quote voor op mijn website. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar wel heel fijn voor mij!

Los daarvan kun je alle vragen en opmerkingen naar elly@escia sturen!

Succes!

Testimonials van klanten

Met het lezen van ESCIA’s samenvattingen pik je in korte tijd veel informatie op in een diversiteit van onderwerpen, waardoor je keuzes kunt maken waar je verder wilt verdiepen. Fijn dat dit nu ook zichtbaar wordt gemaakt als erkende permanente educatie. Ewoud Benschop – Manager Audit en Risk bij ANWB