Samenvattingen bestellen

Je kunt mijn Samenvattingen bij veel eBook winkels kopen. Maar je kunt ze ook bij mij bestellen! Mijn prijzen liggen iets lager èn: hoe meer je koopt, hoe hoger je kortings-%!

Van elke titel krijg je een ePub en een pdf. De ePub kun je met vrijwel alle eBook-app’s lezen, maar ook met Bing! De pdf kun je zelf printen, als je liever van papier leest. Maar: denk aan het milieu!

Bestellen gaat als volgt: download het Bestelformulier en vul het in. Bestel je meerdere Samenvattingen? Dan krijg je natuurlijk korting. Mail het bestelformulier dan naar: elly@escia.nl. Ik mail je de bestelde bestanden en de factuur. Je betaalt het factuurbedrag.

Let op: je kùnt de bestanden natuurlijk met anderen delen, maar uiteraard heb ik dat liever niet. Ga je een Samenvatting verspreiden? Bestel dan extra exemplaren.

Wil je op de hoogte blijven van nieuw uitgebrachte titels? Abonneer je dan op deze website. Eens per week een recensie, inspiratie òf aankondiging van een nieuwe Samenvatting. Je wordt dus niet geSPAMmed!